top of page

Bestellen & bezorgen

Nadat u tot aankoop bent overgegaan, ontvangt u van ons een bevestiging en een kort overzicht van uw bestelling. Hierin staan de gekochte producten en de prijzen hiervan. 

 

Verzenden

Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 3 werkdagen te verzenden. Als u in het weekend of op een feestdag besteld, kan het een dag langer duren. De levering van producten naar het buitenland kan langer duren dan de levering in Nederland. Dit is afhankelijk van het land waar het product heen wordt verzonden.

Verder zijn we afhankelijk van de post en zijn we niet verantwoordelijk voor eventuele fouten en/of vertragingen. Ook tijdens acties en sale kan de verzending wat langer duren.

 

Wij verzenden standaard met DHL. In sommige gevallen kunnen wij ook via PostNL versturen. De koper wordt dan op de hoogte gebracht.

 

Verzendkosten

Bij bestellingen boven de € 50,00, vervallen de verzendkosten. Indien u onder de € 50,00 hebt besteld, komen er wel verzendkosten bij. U kunt kiezen uit verschillende verzendmethodes. 

 

Brievenbuspakket: € 2,95

PostNL pakket: € 4,95

DHL pakket: € 3,95 

 

 

Bestellingen buiten Nederland

De verzendkosten kunnen afwijken afhankelijk van de bestemming van het pakketje. Deze kosten worden automatisch bepaald bij het afrekenen.

 

Verzendopties

Brievenbuspakket

Dit betekend dat u uw pakketje door de brievenbus ontvangt. 

 

PostNL pakket

Uw pakketje wordt door een PostNL bezorger bij u thuis bezorgd.

 

DHL pakket

Uw pakketje wordt door een DHL bezorger bij u thuis bezorgd.

 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor fouten en/of vertragingen door de post.

bottom of page