top of page
38E2C083-847E-43B3-9E07-275136EED069.jpeg

Over Be Precious

De naam Be Precious is letterlijk vertaald “ben kostbaar, dierbaar, mooi en zeldzaam”. Het is belangrijk dat iemand zich zo ook voelt.

In eerste instantie ben ik Be Precious begonnen als cadeauwinkel, met onder anderen sieraden, edelstenen, sleutelhangers, kaarten, gelukspoppetjes en nog veel meer. Na een tijdje kwam ik erachter dat mijn hart toch echt bij het reizen ligt. Dus vandaar dat ik achter de schermen nog druk bezig ben met het ontwikkelen van Be Precious. Tot die tijd kun je hier al mijn reisverhalen, tips, etc. lezen!

Over mij

Mijn naam is Maartje van Tilburg en ik ben 23 jaar. Twee jaar geleden ben ik 10 weken in Nieuw-Zeeland geweest en heb daar een geweldige tijd gehad. Ik heb daar mezelf leren kennen en ben een stuk zelfstandiger geworden. Ook ben ik beter geworden in de Engelse taal. Door het ontmoeten van nieuwe mensen heb ik ook nieuwe culturen leren kennen en dat was echt geweldig. Ik hoop dat iedereen dit mag gaan ervaren. Daarom kun je hier ook terecht voor inspiratie voor jouw eventuele reis.

 

 

Heb je vragen of wil je ergens meer informatie over? Neem gerust contact met me op via e-mail of social media.

IMG_4570.JPG
bottom of page