Over Be Precious

Be Precious is een bedrijf dat zich richt op cadeautjes voor speciale gelegenheden. Denk daarbij aan verjaardag, geslaagd zijn, geboorte, maar ook als iemand een steuntje in de rug nodig heeft. Kortom, voor vrijwel elke gelegenheid is er een speciaal cadeau dat je kunt geven.

 

De naam Be Precious is letterlijk vertaald “ben kostbaar, dierbaar, mooi en zeldzaam”. Het is belangrijk dat iemand zich zo ook voelt. Daarom is het gebaar misschien nog wel belangrijker dan het cadeau zelf. 

 

De producten die je van Be Precious kunt verwachten, zijn onder anderen sieraden met edelstenen, gelukspoppetjes, ansichtkaarten, sleutelhangers en 'Preciousboxen'. Ook vullen we regelmatig ons assortiment aan met nieuwe artikelen.

De edelstenen zijn het begin en het hart van Be Precious, dus bijna alle producten hebben hier een link naar.

Over mij

Mijn naam is Maartje van Tilburg, ik ben 22 jaar en woon in Asten. 

Het idee om Be Precious te beginnen is ontstaan toen ik met een vriendin ging reizen door Nieuw-Zeeland.

 

Tijdens deze reis zijn we elke sieradenwinkel die we tegen kwamen ingelopen en heb ik honderden foto’s gemaakt van sieraden als inspiratie. Ook kwam ik op het idee om niet alleen sieraden, maar ook andere producten te gaan verkopen.

 

Helaas moesten we onze reis vroegtijdig beëindigen door de komst van het coronavirus. Maar als dit niet was gebeurt, was Be Precious er nog niet geweest. Ik ben dan ook erg trots dat ik dit bedrijf in de afgelopen maanden heb opgezet.

IMG_4570.JPG