Welkom op de blog pagina van Be Precious!

Ben je geïnteresseerd in berichten over edelstenen, sieraden, artikelen uit de webshop en achter de schermen kijkjes? Dan ben je hier aan het juiste adres.


Naast de bovengenoemde punten heb ik (Maartje, eigenaresse) van februari t/m april 2020 een reis door Nieuw-Zeeland gemaakt. Ook hierover zal ik berichten gaan plaatsen.

Be Precious bestaat nu ruim een half jaar. Omdat ik vind dat je voor vernieuwing moet blijven zorgen binnen je bedrijf (vooral in de beginfase) wil ik jullie meer betrekken bij Be Precious. Ik ga vertellen waarom ik begonnen ben met dit bedrijf, waar mijn ideeën vandaan komen, wat mijn visie en missie is en ga zo maar door. Naast het maken en verkopen van artikelen (wat ik super leuk vind), wil ik nog meer doen dan alleen dat.

Ik heb het altijd al leuk gevonden om verhalen te schrijven. Of dat nu verhalen zijn die ik zelf heb meegemaakt of puur informatief, het komt allemaal aan bod hier. Natuurlijk is alles op de een of andere manier gelinkt aan Be Precious.

Ook vind ik het heel belangrijk wat jullie als (potentiële) klanten graag bij Be Precious willen zien. Dat kan een artikel uit de webshop zijn, maar ook qua content op bijvoorbeeld social media.

Daarom mag je altijd een privé bericht sturen of een reactie achterlaten.

Hopelijk vinden jullie het leuk om meer over Be Precious te weten te komen en zijn jullie met zo enthousiast als ik.